Zowel geregistreerde veranderkundige als begeleidingskundige

Wat ons uniek maakt is dat wij vanuit het geheel continu op zoek naar de verbinding met jezelf, de ander en met de organisatie.

Ofwel: allesomvattend, laagdrempelig, inhoudelijk en inspirerend kenmerkt onze aanpak.

  • Geregistreerd bij de LVSC: Landelijke vereniging voor supervisoren en coaches
  • Geregistreerd bij de Ooa: Beroepsvereniging voor rganisatiekundigen en adviseurs

Versnel het leren

Verander het gedrag

Verbeter het resultaat

Peter Smit

Juliëtte Abers

Peter Smit

Peter Smit

Trainer | Coach | Adviseur Regio Midden Nederland

Peter is een zeer ervaren trainer, (agile) teamcoach die zich de laatste jaren als change agent heeft gespecialiseerd in het beïnvloeden van organisatiegedrag. Als geen ander weet hij hoe complex het is om een wendbare organisatie te worden en te blijven. Peter challenged graag organisaties om samen te leren en te presteren. Hij is goed in staat om strategische vraagstukken te vertalen naar concrete acties en omgekeerd. Als trainer, coach en adviseur schakelt hij snel, spiegelt gedrag, onderbouwt zijn standpunten en durft af te wijken van de gebaande paden. Hij houdt van een duidelijke doelstelling, waarop hij anderen mag aanspreken én anderen hem.
Peter typeert zichzelf als de ‘crealist’, leren en presteren moeten volgens hem hand in hand gaan. De praktische uitvoerbaarheid en draagvlak hebben de mensen dan al zelf gecreëerd waardoor de doelstellingen sneller worden gehaald.

- Change Agent
- DISC Trainer
- Supervisor
- (Agile) Teamcoach
- (Ervaringsleren) Teambuilding

Juliëtte Abers

Juliëtte Abers

LVSC Supervisor | Trainer | Coach Regio Midden Nederland

Juliette is een zeer ervaren supervisor. Ze beschouwd de werkplek als leerplek. Fouten zijn in haar ogen goedbedoelde intenties om dichter bij je doel te komen.